Midden in het publiek
Facebook Twitter YouTube

Cortijn Tonkes

 

Vier types in drie minuten. Met zijn vlijmscherpe, semi-chagrijnige en altijd grappige stijl zet hij met één opkomst een stuk op zijn kop. In Utrecht hebben ze hun beeld van Nijntje noodgedwongen moeten bijstellen. Anti-helden worden helden en helden worden op een bedje van mooi opgemaakte ironie volledig afgeserveerd. Kortom, een Hetzer.

Jasper Dijkema

 

Een licht Gronings accent, een sprankje waanzin in de ogen. Onze man op het gebied van absurdisme. Met zijn fysiek en zijn fantasie zet hij personages neer die tot in de puntjes knettergek zijn. Van één gefronste naar twee opgetrokken wenkbrauwen. Van een ingehouden adem naar een luid gelach. En ook nog gitaarheld. Man, daar kom je voor.

Sjoukje Böing

 

Een lichte schittering. Net als haar stem, die bijna nooit je hart mist. Een verademing, een aanknopingspunt, een rots in de branding op het podium. Ze haalt muzikaal en spelend grote hoogtes: een idyllisch schilderij van een diep dal met een meisje dat bloempjes plukt, ze recht in je gezicht smijt, je hart breekt en je glimlachend weer op weg helpt.

Jasper van der Veen

 

Een theatrale bruggenbouwer die kant nog wal raakt. Met enorme energie en snelheid rijgt hij scenes en publieksparticipaties aan elkaar. Als je deze woordgoochelaar vertrouwt, bedriegt hij je. Als je hem niet gelooft, is hij op zijn eerlijkst. Gooit hoge ogen en zal je nooit laten vallen. Ritmisch roeit hij met riemen en surft hij op golven. En dat alles tot de enkels in de modder.

Webdesign by van Heemstra WebdesignWebdesign